Nieuws

Inschrijving bardiensten 2020 geopend!

Iedereen vindt het leuk om na het sporten nog even een kop koffie, thee of een drankje te drinken. Daarom proberen we de bardiensten zo goed mogelijk ingevuld te krijgen. T.V. Strokel is een vereniging. 

Lees meer

Zondag 9 februari | Sunday Funday ABN AMRO toernooi voor de jeugd

Beste tennisliefhebber,
Zondag 9 februari gaan wij met een groep enthousiaste jeugd tennisliefhebbers van TV Strokel, TV ALTA en regionale spelers van TAK naar het ABN AMRO WTT. Dat is het grootste indoor tennistoernooi ter wereld. Ook dit jaar doen diverse topspelers van de ATP-tour mee zoals Tsitsipas, Monfils, Medvedev, Wawrinka en nog vele anderen.

Lees meer

Nieuwe trainer, Maarten van Galen Last, stelt zich voor.

Zoals eerder bericht nemen wij met ingang van het zomerseizoen afscheid van Jan Kruitbos van Totaal in Tennis als trainer van T.V. Strokel. Wij gaan verder met Tennis Academy Kockx (TAK). Inmiddels kunnen wij jullie ook laten weten welke trainer van TAK het team komt versterken,  Maarten van Galen Last. Hij stelt zich graag aan iedereen voor:

Lees meer

‘Sportwijzer’ 2020

De vertrouwde Sportwijzer komt in 2020 terug in een nieuwe vorm. De gemeente Harderwijk stimuleert deelname aan sport en cultuur vanaf dit jaar via Ga! Harderwijk. Ook T.V. Strokel doet weer mee. Potentiële nieuwe leden kunnen voor € 5,- drie tennislessen krijgen en zo kennis maken met tennis en onze club.

Lees meer

Gezocht: nieuwe penningmeester

Mark Celie, onze penningmeester en bestuurslid legt het stokje neer na de Algemene Ledenvergadering in april van dit jaar. Wij zijn dan ook op zoek naar een nieuwe penningmeester. 

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

06
jan

Halverhuurperiode

09:00 – 23:00
t/m 29-03-2020
26
jan

Open Strokel Wintercompetitie

12:00 – 18:00
t/m 15-03-2020
28
jan

Dinsdag tennis

10:30 – 12:00
Toon volledige agenda

Mededelingen

Gevonden tenniskleding

GEVONDEN KLEDING en andere spullen liggen onder de televisie. Dinsdag 28 januari 2020 gaat alles weg.

ClubApp

T.V. Strokel heeft een eigen ClubApp. Alleen onze eigen leden kunnen de ClubApp installeren. De informatie in de ClubApp is gelinkt met de website en de ledenadministratie en ook met MijnKNLTB. Heb jij de ClubApp al geactiveerd? 

Lees meer

Buienradar